Frank Kessel


Communicatie in dienst van duurzaamheid. Niet ernstig, braaf en somberend, maar vrolijk, gepassioneerd en uitdagend. Dat is de missie van Frank Kessel.

Oud-hoofdredacteur (én oprichter) van de dagbladen Spits en News.nl. Communicatie is zeg maar echt zijn ding. Als communicatiestrateeg, als nieuwsmaker, als journalist, als bouwer van reputaties, als marketingman. Gecombineerd met een gezonde dosis maatschappelijke betrokkenheid: als voorzitter van een bestuur dat een nieuwe, duurzame basisschool bouwt, als voorzitter van de Stichting Sfeermakers die ervoor zorgt dat mensen met een smalle beurs hun kinderen kunnen trakteren op een leuk uitje en als voorzitter van een hockeyclub. Ervaren en tegelijk jong van geest, energiek, creatief en gezegend met een gul gevoel voor humor. Tel dat bij elkaar op en je komt tot Xpring: zijn sprong naar een duurzame, maar swingende wereld.

Frank Kessel werkte eerder al voor BECO, ConQuaestor, Equens, GITP, vFAS (Vereniging Familierechtadvocaten en scheidingsmediators), Sanquin, Bartimeus, Provincie Noord-Holland, Total Identity, TMG Media.

E-mail: frank@xpring.nl 

Telefoon: 06-23 53 84 46