Concepten


In opdracht en op eigen initiatief  ontwikkelen we concepten voor duurzame initiatieven, diensten en/of producten. In veel van die initiatieven richten we ons speciaal op jongeren. Zij hebben niet alleen de toekomst, maar ze kunnen die voor een belangrijk deel ook zelf vormgeven.

Inmiddels zijn de volgende ondernemingen gestart en/of in ontwikkeling:

2014 – Tomtoy

Het duurzame design warenhuis met producten die echt bijdragen aan het heel houden van de wereld.

www.tomtoy.nl

2015 – Soupalicious en Souprise

Soupalicious is de onderneming die 100% biologische soep maakt en verkoopt met werkenemers die een grote afstand hebben tot de arbeidsmarkt in een eigen restaurant en soepfabriek op Amsterdam Sloterdijk. Met een deel van de opbrengst wordt Souprise bekostigd. Souprise is een samenwerking met de Nederlandse Voedelbanken waarbij we van retourstromen voedsel gezonde en lekkere maaltijdsoepen maken en gratis leveren aan de Voedselbanken. Inmiddels al meer dan 25.000 liter!

www.soupalicious.nl

2015 – Duurzaan

Duurzaan is het platform dat alle duurzame initiatieven en ontwikkelingen binnen de Zaanstreek bij elkaar brengt. Doel is om samen met de gemeente Zaanstad en het bedrijfsleven de Zaanstreek zo snel mogelijk echt groen te maken.

www.duurzaan.nl

2016 – Planet Paradise Parc

Samen met architect Thomas Rau en Droomparken ontwikkelen wij Planet Paradise Parcs. De eerste pilot is in ontwikkeling en zal waarschijnlijk 2016 worden  opgeleverd.